Login

Opfinder

 

Hagemann. Center for udvikling hjælper dig, der har opfundet noget. Vi hjælper dig med forundersøgelse, netværk til konstruktører, prototypeudformning, kvalitetssikring, teknisk support og patentansøgning.

Hagemann. Center for Udvikling sætter dig i gang med en virksomhedsplan, hvor vi sammen med dig går ind i alle aspekter af din opfindelse: Hvad er det unikke? Hvem har brug for det? Hvad er dets mission? Hvilke kunder eller aftagere? Kan det bruges i dag, i morgen? Hvor kan det bruges? Hvorfor har du fundet på det?

Hagemann. Center for Udvikling har erfaring med, hvor svært det er at være opfinder og at få opfindelsen gjort realistisk. Ideerne flyver rundt, og du vil så meget. Men du har brug for  rådgivning, der gør det realistisk og får det sat i perspektiv.

Hagemann. Center for Udvikling stiller kritiske spørgsmål, hjælper med tidsplan, dialogforum om din idé og tager kampen op imod et meget bredspektret hjælpe-rum. Mange opfindere drukner i administration og spørgsmål.

Finansiering er det mindste spørgsmål i den jungle, som omgærer vores hjælpeforanstaltninger i Danmark. De fleste opfindelser finder økonomisk opbakning, når først alt det grundlæggende er på plads.

Hagemann. Center for Udvikling sætter en ære i at kunne rådgive opfindere og sørge for, at opfindelsen bliver sat i produktion. Vi ønsker at hjælpe til med at sætte et fingeraftryk i historiebogen.

Hagemann. Center for Udvikling har erfaring med mange forskellige opfindelser; lige fra vindmølledele til events. Intet er for stort, intet er for småt.

Ring for en uforpligtende samtale, og lad os vurdere, om det er bæredygtigt, og lad os tjekke i vores netværk af professionelle instanser.