Login

April 2021

Kvalitetsoptimering med LEAN og Six Sigma; Beth Marie er startet op med on-line undervisning for KEA Kompetence og skal fører eleverne til eksamen med ekstern censor den 8. juni 2021.

 

Undervisningen veksler mellem oplæg og selv-studie. Fokus er at de studerende kan bruge de lærte modeller i deres dagligdag.

Marts 2021

Marts bringer en fortsat nedlukning af landet pga Corona.

 

I Hagemann. Center for Udvikling fortsætter firmaets arbejde med telefoniske konsultationer med ledige akademikere for Frederiksberg og Københavns jobcentre.

 

Beth arbejder endvidere på undervisningsforløbet "Kvalitetsoptimering" som begynder den 6. april for KEA. Det er endnu uvist om det bliver med fysisk fremmøde eller online.

Januar 2021

Alle ønskes et rigtigt godt og lykkebringende nytår 2021.

 

I Hagemann. Center for Udvikling har Beth Marie fået en spændende udfordring for KEA, Københavns Erhvervsakademi, som underviser i faget "Kvalitetsoptimering med LEAN og Six Sigma" på online-basis på grund af Corona.

 

Faget ligger i Beths specialistområde, "Innovation, produkt og Produktion".

 

Eleverne kommer fra produktionsvirksomheder i Danmark og de har alle fuld gang i deres diplom.

 

Der er fokus på metoder indenfor optimeringer og efter undervisningen er der eksamen med ekstern censor. Vi skulle begynde den 19. januar 2021, men pga. få kursister og Corona, så er start udsat til den 6. april 2021.

Februar 2021

Danmarks nedlukning blev lige forlænget til 28-2-21. Øv øv.

 

Heldigvis kommer mange ledige akademikere i job og får chancen for at udvikle sig. Beth Marie hjælper akademikere på henholdsvis København og Frederiksbergs akademikercentre med gode ideer til hvor deres næste job kan findes.

 

 

December 2020

Løvens Hule d. 2. december i Frederiksberg Erhvervsforum

 

- hvor kommunens freelancere skal præsentere deres forretningsideer, SWOT-analyser, tidsplaner, kundegrundlag osv.

 

 

- dommerpanel af bl.a. direktør og cand theol Beth Marie Hagemann fra "Hagemann. Center for Udvikling" og forretningsudvikler Michael Andersen fra Copenhagen Business Hub, Erhvervshus Hovedstaden