Login

September 2021

I denne måned arbejder vi for akademikere og få dem hurtigere i arbejde.

 

Der er mange ledige stillinger i restauranter og på hoteller, som de færreste akademikere finder tiltrækkende. Derfor forestår der et stort arbejde med at få talt de stillinger op og for at få hjulpet arbejdsgivere med motiverede ansøgere.

 

Men der er ikke mindst flere ledige stillinger indenfor de akademiske discipliner, når man ser på jobnet.dk. Dog er de svære at besætte for "man bliver ikke læge lige over en nat" som selvfølgelig også er stillinger, der ligger åbne, siger Beth Marie.

 

Ud over dette arbejde, har vi også travlt med at lave gudstjeneste- og aktivitets-planer for det sidste kvartal af 2021. Det er dejligt at få mulighed for at finde på aktiviteter for sognebørnene, som kan gøre folkekirken synlig, synes Beth Marie.

August 2021

Nyhed: vores ApS er lukket ned og i stedet er vi blevet selvstændigt ejet af vores direktør Beth Marie Larsen Hagemann.

 

Hensigten er, at på sigt får Beth Marie mere arbejde som folkekirkepræst og aktiviteterne i "Hagemann. Center for Udvikling" bliver færre, dog stadig med kerneydelser indenfor udvikling: personlig og lokalt, samt undervisning og censoropgaver.

 

I august vil firmaets aktiviter sprede sig ud over Sjælland og Storkøbenhavn med forskellige møder og netværkssammenhænge.

 

Blandt andet kan nævnes kvinde-netværket som startede via Kalundborgegnens erhvervsråd.

 

Der er også 20 års jubilæums-arrangement for Sorø Akademis Q-netværk, som knyttes op om Lys over Lollands 20 års jubilæum i weekenden den 21.-22. aug. med gallamiddag, lanciers og oplevelser. Beth Maries bidrag er gallamiddagen.

Juni 2021

Juni er eksamenstid og også i år:

 

Beth Marie har sine egne studerende fra "Kvalitetsoptimering" til eksamen den 8. juni på KEA, Frederikkevej, i Hellerup.

 

"Dygtige studerende, som kæmper med et stort pensum og masser af diagrammer og metoder, der skal forsvares og præsenteres til eksamen", fortæller Beth.

 

Nu er resultatet klar: to 12-taller, et 7-tal og en 4-tal.

 

Den 18-6 og 21-6 er Beth censor for UC Syddanmark i fag fra Innovation, produkt og Produktion. Der er 13 studerende og de skal aflevere en portefolje, som de skal forklare til eksamen.

 

Der ud over, er der to afgangselever som skal til den endelige eksamen i Innovation, altså hele pensum på 60 etcs point. Spændende.

Juli 2021

Sommeren står for døren og i "Hagemann. Center for Udvikling" går tiden med planlægning af efteråret og vinteren;

 

- de ledige kandidater skal møde til jobsamtaler på jobcentre fra næste uge og det betyder mange kilometer på vejene igen, som konsulent for København og Frederiksberg akademikere jobcentre, fortæller Beth.

 

- KEA står på spring med nye akademikurser i IPP (Innovation, produkt og produktion) - se på KEA kompetence. Beth byder ind på Iværksætterforløb men først med start efter nytår, og vejledning af afgangselever.

 

- hovedkontoret på Nykøbing Landevej 58 har fået ny terasse hvor vi kan holde kundemøder og nyde haven, - det glæder både vores lejer DLB Arkitekter og vores kunder.

 

- i forbindelse med at universiteter og erhvervsskoler har optag, har Beth Marie mange vejledninger til uddannelse og opkvalificering i juli-måned. Det er spændende arbejde hvor kandidatens potentiale og interesser afdækkes og matches med uddannelses muligheder.

Maj 2021

"Kom maj du søde milde..." nu ser landet ud til at få løsnet sit corona-greb og vi kan mødes igen. Det bliver dejligt.

 

I den kommende forårs- og sommertid, skal vi sørge for at huske på at have social kontakt med vores omgivelser, familie og venner, så ensomheden kan smides på porten.

 

I "Hagemann. Center for Udvikling" taler Beth Marie dagligt med akademikere som er ensomme og kede af det over at være hjemme og søge arbejde. "I må mere i gang med de telefoniske aftaler og kaffemøder, for det er på den måde man får arbejde i Danmark", siger Beth som opmuntring.