Login

Juni 2021

Juni er eksamenstid og også i år:

 

Beth Marie har sine egne studerende fra "Kvalitetsoptimering" til eksamen den 8. juni på KEA, Frederikkevej, i Hellerup.

 

"Dygtige studerende, som kæmper med et stort pensum og masser af diagrammer og metoder, der skal forsvares og præsenteres til eksamen", fortæller Beth.

 

Nu er resultatet klar: to 12-taller, et 7-tal og en 4-tal.

 

Den 18-6 og 21-6 er Beth censor for UC Syddanmark i fag fra Innovation, produkt og Produktion. Der er 13 studerende og de skal aflevere en portefolje, som de skal forklare til eksamen.

 

Der ud over, er der to afgangselever som skal til den endelige eksamen i Innovation, altså hele pensum på 60 etcs point. Spændende.

Maj 2021

"Kom maj du søde milde..." nu ser landet ud til at få løsnet sit corona-greb og vi kan mødes igen. Det bliver dejligt.

 

I den kommende forårs- og sommertid, skal vi sørge for at huske på at have social kontakt med vores omgivelser, familie og venner, så ensomheden kan smides på porten.

 

I "Hagemann. Center for Udvikling" taler Beth Marie dagligt med akademikere som er ensomme og kede af det over at være hjemme og søge arbejde. "I må mere i gang med de telefoniske aftaler og kaffemøder, for det er på den måde man får arbejde i Danmark", siger Beth som opmuntring.

Marts 2021

Marts bringer en fortsat nedlukning af landet pga Corona.

 

I Hagemann. Center for Udvikling fortsætter firmaets arbejde med telefoniske konsultationer med ledige akademikere for Frederiksberg og Københavns jobcentre.

 

Beth arbejder endvidere på undervisningsforløbet "Kvalitetsoptimering" som begynder den 6. april for KEA. Det er endnu uvist om det bliver med fysisk fremmøde eller online.

April 2021

Kvalitetsoptimering med LEAN og Six Sigma; Beth Marie er startet op med on-line undervisning for KEA Kompetence og skal fører eleverne til eksamen med ekstern censor den 8. juni 2021.

 

Undervisningen veksler mellem oplæg og selv-studie. Fokus er at de studerende kan bruge de lærte modeller i deres dagligdag.

Februar 2021

Danmarks nedlukning blev lige forlænget til 28-2-21. Øv øv.

 

Heldigvis kommer mange ledige akademikere i job og får chancen for at udvikle sig. Beth Marie hjælper akademikere på henholdsvis København og Frederiksbergs akademikercentre med gode ideer til hvor deres næste job kan findes.