Login

Netværk

 

Hagemann. Center for Udvikling arbejder for erhvervsudvikling via netværksdannelse. At indgå i netværk er statistisk set den hurtigste måde at få kunder på og møde spændende mennesker på.

 Vi er gået i samarbejde med GLOBAL-Network, fordi det er et frisk, rentabelt videndelingsnetværk, hvor alle kan deltage.

Hagemann. Center for Udvikling hjælper små og mellemstore virksomheder til at få netværk lokalt, som kan hjælpe hinanden, både hvis der er for meget at lave, eller hvis der mangler opgaver.

Konceptet er et morgenmøde hver 2. uge med morgenbrød. Der er afsat 2 timer til mødet. Man kan være fast medlem af netværket, og man kan medbringe gæster, der betaler pr. gang. Man præsenterer sit firma og kan byde ind med gode råd til de andre og bede om hjælp fra de andre. Det er uhøjtideligt, og der er ingen begrænsninger på hjælpen eller fagområderne.

Hagemann. Center for Udvikling arbejder for, at der kan opstå bedre kommunikation fra det offentlige og til det private erhvervsliv, og derfor kan både private firmaer og offentlige arbejdspladser deltage.

Hagemann. Center for Udvikling er på vej med fire lokale netværk på Sjælland, hvor man er velkommen, hvis man er interesseret i videndeling og profit.

Erfaringsmæssigt sidder vi alle inde med kontakter, som vi ikke selv kan bruge, men som kan hjælpe andre. På den korte bane er det ikke sikkert, du får udbytte ved det første eller det næste møde, men at opleve at hjælpe andre eller høre andres historier om, hvordan de har fået hjælp, er en stor fornøjelse.