Login

Iværksætter

 

Hagemann. Center for Udvikling arbejder særligt for kvinder, der vil starte selvstændigt.


Vi har stor erfaring for, at kvinder skal kæmpe mere end mandlige kollegaer for at få fodfæste som selvstændig. Derfor har vi oparbejdet redskaber til kvinder for at komme i gang som selvstændige i Danmark.

Vi vejleder om start, plan, tidshorisont, forhindringer, økonomi, hjemmeside, visitkort, netværk, skat, budget og registrering.

Hagemann. Center for Udvikling har erfaring med kvindelige erhvervs-iværksættere helt fra gårdbutikker, til designere, freelancere, specialister indenfor visse brancher og store multinationale firmaer.

Vi står gerne bag dig med fortrolighed og gode råd om markedsføring – i kampen for at overleve. Du er aldrig alene, og vi er til rådighed døgnet rundt – året rundt.

Hagemann. Center for Udvikling har i samarbejde med sine kvindelige iværksættere succes med 2/3 af virksomhederne til fastholdelse af firmaet efter to år; den periode, der pr. definition er iværksætterperioden.

Vækst og udvikling er alfa og omega, uanset om du er kvindelig eller mandlig iværksætter.

Kontakt os for et godt tilbud – du får den støtte, du har brug for og får vejledning i årevis, som Du har brug for.

Hagemann. Center for Udvikling stiller endvidere sit netværk til rådighed for forretning, markedsføring og styrke, som typisk er der, hvor iværksætteren går død på sine visioner. Vi har et stort netværk, som kan arbejde for dig, og som du kan tilføre din viden. Vores vision er at skabe udvikling.